Connect with us

Showbiz

ISTINA ISPLIVALA: Objavljene slike kao dokaz da je Kija bila nevjerna

Objavljeno

on

Slobu Radanovića i Lunu Đogani mnogi su osuđivali zbog ljubavi koja se između njih desila, a on je još uvijek u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Ali sada je isplivala istina kako je Kija varala Slobu sa Andrijom Lazovićem. Lazović je ranije u intervjuu za Pink.rs otkrio i kako je zapravo došlo do toga da oni obnove emotivnu vezu, budući da je Kija bila sa njim još prije Radanovića.

– Kada se sve ovo izdešavalo sa Slobodanom, kada je on prevario Kiju, ja sam došao u Beograd i našao se sa njom. Razgovarali smo i odlučili da treba da budemo zajedno i naravno da ću je sačekati kada izađe iz rijalitija. Kija Slobodana nije varala sa mnom, jer ona i ja za vrijeme njene veze sa njim nismo bili u kontaktu, nismo se čuli – rekao je Andrija, između ostalog , međutim sada su isplivale fotografije koje govore suprotno.

Naime, na fotografijama se jasno vidi da je Kristina boravila kod Andrije u Crnoj Gori, a njih dvoje izgledaju kao sretan par. Takođe, na osnovu Kijinog i Andrijinog izgleda vidi se da su fotke novijeg datuma, a na fotografijama se vidi kako razmjenjuju nježnosti.

– Kija je bila kod Andrije prošlog ljeta. Tada su i nastale ove fotografije. Još tada je ona htjela da prekine sa Slobodanom i da se vrati Andriji, a onda je on ušao u ”Zadrugu”, pa se desilo sve sa Lunom… To ju je samo ohrabrilo da preseče. Cijela Budva zna da su se Kija i Andrija viđali tog ljeta – tvrdi izvor za “Pink.rs” koji je insistirao na anonimnosti.

avaz.ba

KONTAKTIRAJTE NAS:

                    email: info@senzacija.ba

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open