Početna Showbiz Marina Tucaković: Bolest ne shvatam tragično

Marina Tucaković: Bolest ne shvatam tragično

DIJELI

Marina Tucaković, slavna autorica najvećih hitova, otkrila je da boluje od opake bolesti i započela je bitku za život. Kako bi stala na kraj raznim špekulacijama, odlučila je da se oglasi na društvenim mrežama.

Naime, jedna od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu prolazi tešku bitku, ali hrabrost je ni u jednom trenutku nije izdala. Njene kolege i prijatelji su neprestano uz nju, što je, kako kaže čini jačom.

Kako ne bi dolazilo do pogrešnih informacija o njenom zdravlju, Marina je odlučila da se oglasi i pošalje poruku svim drugarima i predstavnicima medija.

– Dragi moji, mogu da kažem da slušam savete ljekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima.

Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Liječenje tek slijedi.

Mogu da kažem, da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila vjeru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše.

Uvjerena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji!

Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje instituta za onkologiju koje mi je dalo vjeru da nije sve otišlo dođavola na ovom svijetu!

O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili – napisala je Marina.

Ona je zatim još jednom pokalazala svoju hrabrost i otkrila kako se i bori i osjeća.

– I tako, dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo…

Ne shvatam ovo tragično. Vjerujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tjera naprijed, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas – zaključila je Marina.

avaz.ba

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime