Connect with us

Lifestyle

Zaštitno lice 8. Sajma vjenčanja-modna blogerica Lucija Kontić

Objavljeno

on

Već 8. godinu za redom Sajam vjenčanja u Međugorju nezaobilazno je događanje za sve mladence koji su u pripremi vjenčanja ali i za sve one koji se bave organizacijom tog posebnog dana. Sajam vjenčanja je mjesto gdje se postavljaju novi trendovi, te su organizatori ove godine prateći trendove, za zaštitno lice odabrali pravu influencericu, modnu blogericu Luciju Kontić, poznatiju kao #gingerellica.
Lucija na svom Instagram profilu na kojem ima blizu 60 tis. folowera i na Facebook page-u spaja nespojivo, znanost i modu ali čini to vrlo dobro. Njezin romantični, chic stil prepoznali su mnogi a nas je očarao na prvu. Vatreno crvena kosa, sanjive oči i neopisivi šarm ponajbolje opisuju ovu prekrasnu djevojku.
Kako to poznate blogerice i čine, Luce se na snimanje osvrnula dirljivom posvetom i na svom Instragramu.
Snimanje je održano u Ljubuškom na nekoliko vrlo zanimljivih i atraktivnih lokacija, koje je ekipa obilazila cijeli dan.
Na kraju je nekoliko fotografija nastalo u napuštenoj kući, dekoriranoj starinskim svijećnjacima i plamenom svijeća. Pun pogodak za sve buduće mladence koji traže idealnu lokaciju za umjetničke fotografije sa svoga vjenčanja.

Nastavi čitanje
Reklama
Klikni za komentar

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

KONTAKTIRAJTE NAS:

                    email: info@senzacija.ba

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open