Početna Zanimljivosti PET IDEJA ZA PRVI SPOJ KOJE NE UKLJUČUJU VEČERU U RESTORANU

PET IDEJA ZA PRVI SPOJ KOJE NE UKLJUČUJU VEČERU U RESTORANU

DIJELI

Formalni prvi spojevi koji uključuju večeru i piće često znaju biti zamorni i neugodni, zato vam donosimo nekoliko ideja za malo drugačiji prvi spoj.

Prvi spojevi često mogu biti prava noćna mora. Odlazak na večeru s osobom koju ste najvjerovatnije tek upoznali može biti poprilično neugodno iskustvo stoga je uvijek sjajno druženje podići na neki drugi nivo. Pod tim mislimo na dodatni sadržaj o kojem ćete moći razgovarati kao što je film ili neka izložba, prenosi portal Ženski.ba.

Takav prvi spoj može biti puno zanimljiviji, a i na njemu odmah možemo više saznati o osobi na koju vjerovatno gledamo kao na potencijalnog budućeg partnera. U nastavku vam zato donosimo pet ideja za malo drugačiji prvi spoj.

Posjetite izložbu

Izložbe su odlična prigoda za druženje. Zajedno možete razgledati postavku i razmijeniti razmišljanja o umjetnosti, a nakon toga otiđite na piće i nastavite upoznavanje nakon što ste probili led.

Premjestite spoj u prirodu

Iako je ovih dana poprilično hladno, spoj u obliku šetnje kroz prirodu može biti sasvim posebno iskustvo. Zato umjesto u restoran ili zadimljeni kafić otiđite u šetnju negdje blizu grada ili čak na planinu.

Zajedno posjetite buvljak

Spoj ne morate nužno dogovoriti uvečer. Organizujte ga u subotu ili nedjelju ujutro i posjetite neki buvljak ovisno o gradu u kojem živite. Tako ćete se upoznati uz šetnju i razgledanje vintage komada ili starih ploča, a vjerovatno ćete saznati puno više o drugoj osobi nego tokom večere u nekom restoranu.

Otiđite na sportsku utakmicu

Ako dijelite strast prema sportu zajedno otiđite na utakmicu hokeja, rukometa ili bilo kojeg drugog sporta koji volite. Tako ćete se u startu bolje povezati i upoznati kroz aktivnost u kojoj oboje uživate.

Otiđite na koncert u lokalnom kafiću

Mali koncerti koji se često organiziraju u kvartovskim kafićima odlična su prigoda za spoj. Tako ćete podijeliti iskustvo otkrivanja novog muzičkog imena, ali i odmah razmijeniti razmišljanja o muzičkom ukusu koji je mnogima vrlo važan u vezi.

(Hayat/Foto: Pexels)

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime