Connect with us

Showbiz

LUNA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE O ANABELI I GAGIJU: Moju mamu su cijeli život jahali, tata prvi!

Objavljeno

on

Luna Đogani je nakon svih svađa sa Miljanom Kulić riješila da zakopa ratne sjekire i da izglade svoj odnos, pa su tako opušteno ćaskale, a društvo im je pravila i Nadežda Biljić.

Luna je zadrugarkama pričala o svojoj porodici, otkrila je neke detalje iz života njenih roditelja, a onda je pričala o njihovom porijeklu.

“Anabela sada izgleda bolje nego ikad”, rekla je Nadežda.

“Da bre, žena kida! Nije što mi je majka… Koliko vodi računa, ima lijepu kožu, kosu, ma ona je moj idol… Ona je žena pametna, dobra, neiskvarena”, rekla je Luna.

“Je l’ nije uobražena?”, pitala je Miljana.

“Ona? Ona je toliko jedna skromna žena. Nikad se nije ponašala kao zvijezda. Ona meni kaže: “Lunči ja se osjećam kao da nisam poznata ličnost”. Nikad se nije ponašala kao da je neka zvijezda, pjevačica. Uvijek ona sebe potcjenjuje, neće da se svađa. Zato su je i jahali”, rekla je Luna.

“Jahali?”, pitala je Miljana kroz smijeh.

“Pa jeste, svi su je jahali, cijeli život! Moj tata prvi. Moja tata je prvi uništio!”, rekla je Luna.

“Je l’ je varao?”, pitala je Miljana.

“To je najmanje što je uradio”, rekla je Luna, a Miljana ju je pitala da li je Gagi tukao Anabelu, na šta je Đoganijeva rekla da ne želi da priča o tome.

“Strašno! Eto tako kad si dobar jašu te, iskorištavaju te. Kad si ološ poštuju te. Uvijek bilo i ostaće”, zaključila je Miljana.

“Njena životna priča, njen život… Svaka njoj čast! Šta je ona prošla…”, dodala je Nadežda.

Luna je pričala o svojim roditeljima i njihovom porijeklu i nacionalnosti, a Miljana ju je pitala da li je Gagi romske nacionalnosti.

“Ne, on je musliman iz Beograda”, rekla je Luna.

Kurir

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open