Connect with us

Izdvajamo

TREĆU GODINU NASTAVLJAJU DA BIZNIS DAME OKUPLJAJU I DARUJU: POGLEDAJTE ŠTA JE PONUDILA JANUARSKA LADIES IN MAGIJA

Objavljeno

on

Nakon što su prošlu 2017. godinu završili glamurozno Izborom za Ženu godine, marketinška agencija Altermedia nastavlja, treću godinu za redom, da okuplja poslovne dame i priređuje im različita iznenađenja.

Sinoć je u Narodnom pozorištu održan prvi ovogodišnji Ladies In, koji je, sudeći po popunjenosti Narodnog pozorišta i redovima ispred ove nacionalne kuće, još jednom nadmašio očekivanja direktorice Narodnog pozoriša Marijele Margete Hašimbegović.

Nakon jednosatnog druženja i ćaskanja, dame su se premjestile u salu Narodnog u kojem su, slučajnim odabirom, nagrađene poklonima sponzora projekta, poslije čega je počela predstava Kralj Lear.

Kralj Lear je jedno od najpoznatijih djela Vilijama Šekspira (Williama Shakespeare), tragedija o prolaznosti ne samo jednog čovjeka, već i jednog cijelog svijeta, tragedija o političkom autoritetu, ali i o odnosima unutar porodice, o roditeljskoj ljubavi koja može biti slijepa.

Lear u izvedbi prvaka Drame Narodnog pozorišta, Izudina Bajrovića, dame je ostavio bez daha. Ovo je jedna od najznačajnijih Bajrovićevih uloga kreirana sa posebnom vrstom inspirativnosti.

Ispod, u našoj galeriji, pogledajte kako su izgledale pripadnice ljepšeg spola na januarskom Ladies In-u.

« 1 of 3 »

Nastavi čitanje
Reklama
Klikni za komentar

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open