Connect with us

Izdvajamo

BUNDE OD KRZNA I NEODOLJIVE ŠUBARE SU UVIJEK U MODI, SAD OVAKAV GLAM LOOK MOŽETE PRIUŠTITI I VI SEBI!

Objavljeno

on

Pravo krzno odlika je prestiža, pa nije ni čudo što je u ekonomsko nerazvijenim zemljama svijeta taj glam look koji ono pruža uvijek na cijeni.

Bunda od krzna ili šubara će svaku ženu učiniti glamuroznijom i dati joj poseban šmek, a velika prednost je to što je moguća narudžba po vašoj mjeri.

Facebook stranica PRAVO KRZNO otkriva tajnu koja će vas iz svakodnevnice izvesti u svijet raskoši i stila. A sve bunde se mogu skratiti, smanjiti ili naručiti nove po mjeri.

U toku je novogodišnja rasprodaja bundi od prirodnog plemenitog krzna (od nerca, astrahana, činčile…), ali i sitne galenterije (okovratnici, šubare itd).

Voditeljica Mirza Vranj kao zaštitno lice, ove bunde iznijela na sjajan i glam način. Fotografije su urađene u bajkovitom beauty Studiju Tuzlić, a sve bunde koje vidite u galeriji mogu se naručiti po mjeri.

– “Oduševljena sam svim ovim bundama, šubarama i okovratnicima. Voljela bih ih imati sve u svom ormaru, jer krzno svakoj osobi daje taj glam look, a znamo da je u cijelom svijetu stvar prestiža, pa sam počastvovana što su baš mene izabrali da ispoziram u njima. Preporučujem svim damama da iskoriste ovu novogodišnju rasprodaju i sebe počaste sa nekom bundom, šubarom ili okovratnikom jer neće nikad naići na ovakve cijene kakve su sad, a pri tome, sve mogu dobiti po njihovom broju. Ma idealno…”, kazala je Mirza Vranj.

Sve detaljnije informacije ili narudžbe možete pronaći, odnosno izvršiti na Facebook stranici PRAVO KRZNO: https://www.facebook.com/pravokrzno/
ili direktno na broj telefona: +387 62/623-987 ili 062/871-063

Ispod, u našoj galeriji, pogledajte nekoliko šubara i bundi u kojima je pozirala Hayatova urednica i voditeljica Mirza Vranj.

ekskluziva.ba / senzacija.ba

« 1 of 2 »

Nastavi čitanje
Reklama
Klikni za komentar

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open