Connect with us

Izdvajamo

U BATI JE U TOKU VELIKO SNIŽENJE: KVALITETNI I UDOBNI MODELI ZA SVE GENERACIJE!

Objavljeno

on

Kako je talijanska moda jedna od najcjenjenijih u svijetu odatle je jasno zašto Bata broji milione zadovoljnih kupaca.

Kompanija Bata sa 4700 prodavnica u svijetu i 50.000 zaposlenih datira još iz 1894. godine i od male obućarske radnje danas bilježi nevjerovatan kapital i ugled u svijetu modne industrije. Bata se u Sarajevu nalazi u BBI Centru na I spratu. Inače, sjedište i jedan dio proizvodnje je smješten u Padovi, a kako je talijanska moda jedna od najcjenjenijih u svijetu odatle je jasno zašto Bata broji milione zadovoljnih kupaca.
Bata nas kao i svake godine obraduje novim modelima. Naravno da se i ovoga puta vodilo računa o tome da budu i kvalitetni i udobni. Ono što se još može reći za aktuelnu zimsku kolekciju jeste da je prilagođena svim generacijama.
40 fabrika u 26 zemalja svijeta specijalizirano je ne samo za obuću, već i za kožne aksesoare i jakne. Jakne su posebno aktuelne i one sa pristupačnim cijenama daju poseban motiv za kupce. Tu su i aksesoari koji nadopunjuju izgled dama.
Ponuda koju Bata ima prilagođena je zahtjevima tržišta, a cijene artikala odgovaraju potrošačima. Bata se također trudi da svojim kupcima napravi cijene koje mogu da zadovolje i njih, kao i njihove najdraže sa nekim prigodnim poklonima.
Kompanija Bata nastaviti će u svojoj viziji i misiji u želji da jasno definišu omjer kvalitete i cijene. Ovih dana razloga za poći u BBI Centar, tačnije Bata poslovnicu je više nego ikada, budući da vlada veliko praznično sniženje. Kvalitetna i moderna obuća čeka na vas.

Ispod, u našoj galeriji, pogledajte nekoliko modela u kojima je pozirala Hayatova voditeljica i urednica Mirza Vranj.

Nastavi čitanje
Reklama
Klikni za komentar

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najnoviji članci

Reklama

Najnoviji komentari

Facebook

Reklama

Top Vijesti

Open