URNEBESNO! LAKA U HOTELU BJELAŠNICA: U 2016. sam se zaljubio u ratkapne na autima! (VIDEO)

03 Jan 2017
U petak (31.12.2016.) su u hotelu Bjelašnica, na istoimenoj planinskoj ljepotici, Laka i njegova, kako je on naziva, medicinska sestra Mirela napravili prednovogodišnji party kojim su zagrijali goste ovog popularnog hotela za najluđu noć.
hotel-bjelasnica-laka-63
Već od 22:30 h Laka je publiku pozdravio riječima:”Mi dolazimo iz Goražda, a bend nam je iz Makarske, oni ne znaju šta je snijeg. Hej ovo je snijeg”, kazao je Laka pokazujući im na snježnu idilu. Potom je publici objasnio da su kod njih apartmani 40 eura uz upotrebu wc-a, a onda je zaredao hitove, a publika je bukvalno pala u trans na prve taktove njegovog ‘Brke’, poslije kojeg su, u istom ritmu, nastavili sa ‘Vješticom na metli’, koju je Laka najavio riječima:”Od kako volim vješticu na metli, za mene sve druge žene su rahmetli”.
Svaku pjesmu najavio je na njemu svojstven način, pa je publiku nasmijavao poslije svakog hita.
Nakon nastupa osvrnuo se na 2016. i rekao:”Uuu u 2016. je bila divna. Zaljubio sam se u nekoliko navrata, u nekoliko pjesama, u nekoliko djevojaka, u neke ratkapne na automobilu. Malo kad bi se smanjio nacinalizam i korupcija, bilo bi možda bolje sljedeće godine. Prvo kreni od sebe, pa se promijeni, pa će sve da se promjeni. Živjeli”, kazao je Laka za Senzacija.ba. Ispod pogledajte video i fotke sa Lakinog nastupa.

Senzacija.ba

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *