FENOMENALNA MAHALA NA ČARŠIJI: Sedmica je protekla u znaku Mahale!

29 Dec 2016
Sarajevski Mahalci su prvi počeli sa pripremama za Novogodišnju noć, a ludo je postalo već u utorak kad su se u velikom broju okupili u obje Mahale, inače omiljenom mjestu u kojem se ćeife šiše.

mahala-night-39

Osoblje je pokazalo da su i oni spremni da, ovog dana, uz svoje raspoložene goste i vlasnike koji su počastili sve Mahalci gratis nargilama, veselo isprate 2016.

Podsjetimo, Mahala na Čaršiji nikad bolje nije radila i nikad se, ističu gosti, bolje nisu osjećali u nekom objektu. Zašto? Vrlo je jednostavan odgovor: Mahala fantastično funkcioniše i radi zbog, prije svega, prekorektih vlasnika Harisa Selmanovića Harkija i Hasana Abdihodžića koji daju sve od sebe kako bi se svi oni koji dođu u njihov objekat osjećali lijepo i ugodno. Slijedeći vjerovatno njihovo ponašanje, identično se ponaša i osoblje u ovom objektu, te ne čudi što su konobari i šankeri izuzetno zadovoljni i ne bi ovaj posao mijenjali ni za kakav drugi.

Naša ekipa bila je u utorak u Mahali od 20 h, pa pogledajte ko je sve bio u našoj galeriji, ali i u video snimku… I da, vidimo se u Mahali vrlo brzo, sljedeće godine…

Senzacija.ba

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *