TOP VIJEST JUČE I DANAS: U Mahali se jučer, uz besplatne nargile, zagrijavalo za Novu!

28 Dec 2016
Sarajevske Mahalaše praznično raspoloženje još od juče drma pa su se počeli zagrijavati za Novu godinu u Nargila barovima Mahala na Malti i na Čaršiji.

mahala-night-2-2

Naime, tom svom dobrom prazničnom raspoloženju mogu zahvaliti ljubaznom osoblju oba objekta u kojima se jučer u Mahalama, cijeli dan skoro do ponoći, posluživala besplatna nargila.

Naime, vlasnici su odlučili da, u znak zahvalnosti što su im obje Mahale pune po cijeli dan tokom godine, zajedno sa svojim vjernim gostima isprate 2016. i to uz besplatne nargile. Kad su vlasnici donijeli tu odluku, kompletno osoblje se složilo da rade bez dnevnice, kako bi se i oni, na neki način, odužili svojim šefovima za korektan odnos i redovna primanja.

Najveći broj Sarajlija odavno je Mahalu, omiljeno okupljalište različitih generacija izabralo kao mjesto koje nije ni klub, ni kafić, a ni klasični hookah objekat već nešto između i sve pomalo… Zbog toga je jedinstven i drugačiji od svih drugih u glavnom nam gradu BiH pa može da parira najpoznatijim klubovima širom naše države.

Pogledajte našu galeriju fotografija i link videa sa Dolac Malte, a večeras ćemo ubaciti i klip Nargila Night ludice sa Čaršije.

Senzacija.ba

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *