NEPRIKOSNOVENI SU: Mahala uvijek i u svemu prva!

28 Dec 2016
Svi oni koji su zaposleni u ‘gradskoj’ Mahali jučer bukvalno nisu stali zbog prevelikog broja ljudi koji je procirkulisao i uživao u raznim okusima besplatnih nargila kojim su ih počastili vlasnici Hasan Abdihodžić i Haris Selmanović.
mahala-stari-grad-the-best-1
Međutim, niko se od osoblja ni u najavi nije požalio na umor, niti se na njima moglo primjetiti da ‘padaju’ od posla, a dodamo li tome svemu podatak da su se svojevoljno ponudili da odrade ovaj Dan besplatne nargile u Mahali bez dnevnice, onda dolazimo do istinitosti one ‘Nađite posao koji volite, okružite se dobrim i kvalitetnim ljudima i nijedan dan nećete imati osjećaj da radite’.
Da li je i na nas prešla ta njihova poletnost ili je to uticaj iskrenog prijateljstva koje je došlo kroz uspješnu saradnju sa ovim objektom, ali u svakom slučaju, i naša ekipa je, i ovog puta, uživala snimajući jučerašnju dnevnu ludnicu u Mahali u Starom Gradu. I da, i mi očito radimo posao koji volimo, a uz vlasnike i divno osoblje, okruženi smo pravim, iskrenim prijateljima-saradnicima pa je zadovoljstvo zabilježiti ovakve dane… Pogledajte kako je bilo jučer po danu, a večeras objavljujemo klip i fotke koje smo napravili sinoć u obje Mahale.

 
Senzacija.ba 

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *