RENOVIRAN HOOKAH BAR MAHALA: Sarajlije su sinoć zabilježile rekordnu posjećenost!

02 Oct 2016
Hookah bar Mahala je sinonim za najbolje druženje u gradu već odavno, bilo da preferirate stari dio Sarajeva ili Maltu…

mahala-01-10-2016-18

Za Sarajlije se uvijek govorilo da su teška, ali pravična raja, a po posjetama ovom nargila baru, jasno je kao dan šta su birali kao svoje omiljeno mjesto susreta i druženja!

Renoviran i osvježen ambijent Mahale u Starom gradu, sinoć je privukao enorman broj posjetitelja, ali svih generacija! Bilo da uživate u najboljim aromama nargila, želite popiti kafu ili čaj sa prijateljima i porodicom ili jednostavno biti u najljepše uređenom lokalu u starom djelu grada Sarajeva, Mahalu ne možete zaobići u svom izboru!

Ekipa portala Senzacija.ba sinoć je svjedočila ogromnoj navali i pravoj subotnjoj euforiji u ovom šiša baru, a za sve one koji nisu bili dio spomenute atmosfere, napravili smo snimke i fotke koje će najbolje opisati šta ste to propustili!

Divno i ažurno osoblje, veliki izbor aroma za nargilu, enterijer divljenja vrijedan i osjećaj da ste na mjestu koje je najakutelnije mladima, ali i onim starijim!

Nikako ne propustite biti dio novih uspomena koje Mahala sa svojim posjetiteljima bilježi, ako ste zajedno sa nama sinoć uživali, pronađite se u našem snimljenom materijalu i arhivirajte divne trenutke na društvenim mrežama!

Još jednom hvala divnim domaćinima na predivnoj večeri! Bilo nam je zadovoljstvo…

Senzacija.ba

Komentari

komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *